Historie

Foden under eget bord 

Jeg etablerede i 2009 Sop & Co. som et konsulentfirma, der tilbyder en bred vifte af løsninger inden for det gastronomiske område.

Jeg har gennem en lang årrække beskæftiget mig med gastronomi som ansat i en stor dansk fødevarevirksomhed. I min tid som ansat arbejdede jeg med så forskellige områder som produktudvikling, markedsføring og events.  Kærligheden til maden, og særligt til det nordiske køkken, og lysten til at arbejde målrettet med gastronomien var det, der drev værket, da den første byggesten til min virksomhed blev lagt. Og sådan er det stadig i Sop & Co. Engagement er et  nøgleord, som går igen.

Når du indgår i et samarbejde med Sop & Co. kan du samtidig drage fordel af det omfattende netværk, jeg har opbygget gennem mit virke i fødevarebranchen.

Sop & Co. udvikler sig kontinuerligt, men ejerskabet og intimiteten er stadig den samme: Jeg står fortsat selv i spidsen for en lille enkeltmandsvirksomhed, hvor grundopskriften er madentusiasme.

Med venlig hilsen

Sonja Poulsen, indehaver